lunes, 27 de mayo de 2013

Darrera setmana de preparació per al Corpus 2013

Estamos atacaítas!!!!

Doncs si, només queden 4 dies per a terminar-ho tot, el mes i mig que portem treballant les més de 25 urban knitters es veurà culminat el proper dijous a la tarda, quan ho muntem tot a la Plaça Rosa Sensat, tincs tantes ganes de veure-ho!!

Tenim quadradets, tenim trapillo per a la palmera, tenim flors de totes les formes i colors, tenim cubre pirulos, tenim tela per a la tanca, tenim cortines de trapillo i..... tenim banderola amb el nostre nom!! Impresionant la feina feta entre totes, estic molt i molt contenta!!



Així que aquesta tarda quedem a partir de les 19h a Une tu Creatividad per a juntar quadradets, de fet algunes ja els han portat junts, així que hi ha menys feina de la que em pensava, però com abans ho tinguem, abans ens quedarem tranquiles.

La feina forta vindrà dijous, quan hem de muntar a la plaça, així que, SI US PLAU!! totes les que pugueu venir, encara que sigui tard, vingueu!! La Eva i la Roser estaran de bon matí ja per allà, jo estaré a partir de les 15h i tenim temps fins que no hi hagi llum, que calculo serà cap a quarts de 10, aleshores ha d'estar tot muntat perquè dijous a la nit ja comença a haver-hi gresca a la Plaça i volem que tothom es quedi bocabadat, oi??

Doncs vinga!! Que ja ho tenim gairebé enllestit!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario